15 feb. 2012

OplogatEfter att jag fegat ur och inte cyklat till jobbet på grund av kyla i början av månaden har jag börjat cykla igen. Dålig form och oplogade vägar har betytt rekordtider till och från jobbet.

I morse var det lite värre. Ingen jättefara på det stora hela men delar av vägen till jobbet bestod av sånt där underlag som skapas när trafikens kelgrisars (bilarna) vägdel plogas rent på bekostnad av att cykelbanan dränks med snöblandad sörja. Som att cykla i maräng. Ja, alla vet väl hur det är? Hård skorpa som inte är tillräckligt hård för att skapa bärighet åt hjulen men som konstant skapar friktion när den brister. Som en konstant uppförsbacke med andra ord oavsett vägens lutning.

Jag kom till jobbet till sist. Nytt rekord – i att cykla långsamt. Tog över 30 minuter. Men det är ju bra med lite längre pass på cykeln också :)

Imorrn för många minusgrader på morgonen?


På kvällen trivdes Mario lite extra och åt kakor liggandes på köksbänken. Helt utan att skämmas! Men det såg så trevligt ut att jag tvingades ta en bild.

Annars har vi fått nya grannar i bostaden under oss. Jag och Mario har hälsat. So far so good. Ny chans att få mer ordning i huset när det mesta med själva huset är under kontroll :)

Inga kommentarer: