2 sep. 2008

Kessiakoff

Sveriges snabbaste mountainbikecyklist verkar ha gått under jorden. Jag klandrar honom inte, men kom igen nu!

Under alla år jag känt till grabben har han visat sig vara en oerhört seriös kille med grym talang för cykel. Första gången jag tampades med honom var han junior på besök i elitklassen. Jag och många med mig fick kämpa för att hänga med när han istället verkade glatt och lätt trippa på sina pedaler. Genom åren har man kunnat läsa om många motgångar som inte verkar ha rubbat hans satsning mot toppen ett dugg. Från problem med tävlingsledning till bilpåkörning och benbrott...

Jag kan förstå att han tappat stinget på mountainbike när han satsat så högt och föll så hårt på OS. Det är till exempel därför jag aldrig satsat riktigt hårt. Det är ju jobbigt med misslyckanden. Och vet man att man inte gjort allt kan man ju i allafall skylla på något :)

Vissa tycker han gjorde fel som "skröt" om sina medaljchanser före OS. Men av det jag läst har jag inte sett något konstigt. Snarare modigt att berätta att nu finns inga ursäkter och ingen anledning att åka till OS för att "fira semester".

För mig dog tjusningen med mountainbike en aning när det gick dåligt för "Kekke" på OS. Så kom igen nu, ta nya tag, så att jag pallar med att ta tag i träningen igen denna vinter och göra succé i H30 nästa år!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du och jag ska ut och träna i vinter Stefan! Men då får du visa dig :) Jag har insett hur kul det är att kora traningstavlingar, det är kul! Dessutom kan vi prata elektronik :)
Jag är en person som röstar för fest i november. När och var är du i egyptis?

Steffoboy sa...

Jaaa vad vi ska träna! Måste sluta jobba så mkt och bli mindre kreativ att hitta ursäkter :)

Träningstävlingar är bra för själen. Elektroniksnack också ;)

Fest - kul! Var? Jag é iaf i El Gouna -lyxlirarplatsen - strax norr om Hurghada första veckorna i oktober. Kommer hem när Atlas sticker to Egypt.