11 maj 2011

Tjugo kilometer om dagen


Har ju bytt jobb. Som har en adress. Nu är jag inne på andra veckan och har cyklat varje dag. Utom rättegångsdagen förra tisdagen.

Äntligen har jag fått känna hur kass form jag skaffat mig. Å andra sidan går utvecklingen snabbt när man är värdelös. Har nu förbättrat min tid till jobbet med c:a 4 minuter. En enkel till jobbet tog knappt 28 minuter i morse. Uppstigning 5:30 (med sen sänggång) skänker mig i allt större utsträckning sega ben - men ändå bättre tider. Men intervallträningen då?

Och annars då?

Utsikterna att jag kan fortsätta jobba med mina nya arbetsuppgifter även efter augusti är minimala har det visat sig. Men det är kanske lika bra det. Det har ryktats om annat bortom augustihorisonten...

I tisdags hade vi förberedande rättegång i förhoppning om förlikning. Bud lades denna vecka...

Allergin har inte återkommit. En nysning då och då förekommer men inte i närheten av mina tidigare problem med halsont och allmän utslagning...

Bifogar bonusbild från när vi hälsade på Per, Eva och lille Oskar. Mario visade att han är redo för ett litet syskon och var snäll och behjälplig när Oskar behövde lite levnadstips. Men är vi? :)

1 kommentar:

Anonym sa...

GRATTIS!
Men hur blir det med sömnen nu'rå?